h1

Over de campagne van Google Nexus One.

januari 5, 2010

Vanavond wordt in Mountain View de nieuwe Google Nexus One Android phone gelanceerd. Natuurlijk zijn wij niet alleen benieuwd naar het toestel zelf maar ook naar de campagne er omheen.

Voor de lancering van Google Chrome zagen wij al verschillende uitingen van online commercials tot billboards, advertenties en banner campagnes. De vraag is nu wat heeft Google voor ons in petto bij de Nexus One? Wat Google ook gaat doen, tot nu toe hebben ze al een enorme hype gecreëerd door zogenaamde test versies wereldwijd te verspreiden onder de medewerkers. En door het lekken van filmpjes op Youtube (hun eigen kanaal) en ze na een uurtje te verwijderen. Daarnaast zagen we natuurlijk foto’s en ontwerpen van de verkoop website langs komen. Als je nu zoekt op Google naar “Google Nexus One” krijg je al 8.440.000 resultaten.

Om om je alvast een idee te geven van wat de concurrentie doet vindt je hier wat interessante Amerikaanse spots voor toonaangevende mobieltjes. Wat opvalt is dat alleen de iPhone specifieke voordelen noemt. Motorola presenteert geen voordelen van de Droid maar nadelen van de iPhone in een overigens ijzersterke commercial. Palm zegt niets over de Pre in een rare en enge spot. Nokia heeft een geweldig verhaal, maar dat zou verteld kunnen worden met elk van de andere toestellen als onderwerp.

Stay tuned.

Advertenties

One comment

  1. Wow..Guten. Will wait for it then.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: