h1

Androidworld.nl geeft Sony Ericsson Xperia X10 weg.

maart 11, 2010

Androidworld.nl heeft in samenwerking met Sony Ericsson een actie opgezet en geeft hierbij een exemplaar van het splinternieuwe vlaggenschip van Sony Ericsson weg, namelijk de Xperia X10.

‘Vannacht om 00.00 uur is een bericht op Androidworld.nl verschenen waarin de actie bekend werd gemaakt. Om deel te nemen aan de actie moeten de deelnemers een aantal vragen over Androidworld, Sony Ericsson en de X10 beantwoorden. Uit de juiste inzendingen zullen 10 personen worden uitgeloot die op 26 maart een demonstratie- en testdag mogen gaan bijwonen op het hoofdkantoor van Sony Ericsson te Badhoevedorp.’ Aldus Ruud Caris, oprichter van Androidworld.

Op de dag zelf mogen de deelnemers het toestel zelf testen en krijgen zij de opdracht mee om een review te schrijven over dit dit high-end toestel. Alle reviews worden op Androidworld.nl gepubliceerd en de beste review wordt beloond met een gloednieuwe Xperia X10.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven tot a.s vrijdagavond 20 maart om 20.00 uur.

Androidworld
Androidworld.nl is een initiatief om Nederlandse informatie te verstrekken met betrekking tot Google’s besturingsysteem genaamd Google Android. te blog wil graag elke dag het laatste Android-nieuws brengen, maar ook leuke Android applicaties laten zien. De community is opgericht in november 2008 en wordt gerund door een aantal vrijwilligers die hun vrije uurtjes opofferen voor de Nederlandse Android informatievoorziening.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: